Zdravlje, bezbednost i briga o zaposlenima

Kroz razvoj kulture koja je vođena našim vrednostima omogućavamo zaposlenima da budu zdravi, zadovoljni i uspešni u svom poslu. Posvećenost zaštiti i održavanju životne sredine je nešto što nas izdvaja u odnosu na ostale kompanije.

Bezbednost  i briga o  zaposlenima

Bezbednost i briga o zaposlenima su osnova naše korporativne kulture i zato se u GSK-u prvenstveno bavimo prevencijom nesreća pre nego što se one dogode,  sprovođenjem treninga o bezbednosti na radu i  podizanjem svesti o ključnim faktorima rizika koji se mogu javiti prilikom obavljanja posla.

Ulažemo veliki trud kako bi smanjili stres sa kojim se zaposleni suočavaju i usvojili tehnike za njegovo uspešno prevazilaženje. Razvili smo brojne programe za prevazilaženje stresa i pružanje podrške zaposlenima kojima je podrška potrebna. 

Čuvanje životne sredine

Kroz razvoj našeg poslovanja povećavamo dostupnosti  naših proizvoda pacijenatima širom sveta, ali  u isto vreme težimo da redukujemo otpadne materijale koji nastaju u procesu našeg poslovanja. Cilj GSK strategije očuvanja životne sredine  je da ceo lanac proizvodnje i distibucije naših proizvoda bude bezbedan za životnu sredinu do 2050.  godine.

 GSK kancelarija u Beogradu doprinosi očuvanju životne sredine kroz   sistem reciklaže kancelarijskog otpada i smeća  u vidu posebnih kanti za razdvajanje papirnog, pet, opšteg i karton otpada.