Strapline

O nama

Mi smo globalna inovativna farmaceutska kompanija sa misijom: želimo da pomognemo ljudima da rade više, osećaju se bolje i žive duže.

Naša kompanija je 2. marta 2015. godine zaključila transakciju sa kompanijom Novartis, značajnu za razvoj našeg poslovanja, koja uključuje tri oblasti.

Preuzeli smo globalno poslovanje Novartisa u oblasti vakcina (osim vakcina protiv gripa) i sa istom kompanijom udružili poslovanje u oblasti consumer healthcare kako bismo osnovali novu kompaniju. Osnaživanjem našeg poslovanja u oblasti vakcina i consumer healthcare možemo da obezbedimo dalekosežnu korist za pacijenta. Pored toga, Novartis je preuzeo naš onkološki portfolio za lekove koji imaju dozvolu za promet.

Više informacija u vezi sa transakcijom biće dostupno na ovoj internet stranici u narednom periodu.

Vakcine, lekovi i consumer healthcare proizvodi koje istražujemo i razvijamo mogu da unaprede zdravlje i blagostanje ljudi i time im pomognu ne samo da unaprede kvalitet svog života, već i da doprinesu prosperitetu svoje zajednice.

99 000

zaposlenih u preko 115 zemalja

Prva

farmaceutska kompanija koja je potpisnik kampanje za transparentnost kliničkih istraživanja “AllTrials”

Upoznajte se sa našim ključnim postignućima

Od svakog od 99 000 naših zaposlenih u 115 zemalja tražimo da deluju u skladu sa našom misijom i da razmotre na koji način svako od njih može da pruži svoj doprinos kako bi pomogao svim onim ljudima koji se oslanjaju na naše proizvode. Zbog toga naši naučnici istražuju nove načine da unaprede terapiju bolesti. I zbog toga smo pioniri u pronalaženju rešenja koja nam omogućavaju da naše proizvode učinimo dostupnim svima kojima su potrebni, bez obzira gde žive i da li imaju mogućnosti da ih plate.

Kao kompanija, neophodno je da obezbedimo održivost našeg poslovanja. Ali profitabilno i održivo poslovanje obezbeđujemo vođeni našim vrednostima. To nam omogućava da stvorimo vrednost za društvo, obezbeđujući istovremeno ulaganja za dalje istraživanje i razvoj, proizvodnju, snabdevanje i distribuciju naših proizvoda, što, kao krajnji cilj, donosi vrednost pacijentima i društvu.